Kontakta oss på Rönnäs Rör

Kontakta oss på Rönnäs Rör

Vad kul att du är intresserad av våra tjänster! Tveka inte att kontakta oss när du behöver en rörmokare i Rättvik, Leksand eller kringliggande orter.

Vi på Rönnäs Rör har sedan start lagt stort fokus på att ha riktigt god kundservice. För oss innebär god kundservice att våra rörmokare i Rättvik och Leksand har god kommunikation med dig som kund och att vi levererar ett resultat du är nöjd med! Med detta arbetssätt så har vi genom åren fått många återkommande kunder och även fina recensioner. Stefan Dellemo är en av de vi har hjälpt och han skrev såhär om oss: 

Det var super! Fantastiskt trevlig karl och väl utfört arbete!

Vill du bli vår nästa nöjda kund och ta del av våra VVS-tjänster? Allt du behöver göra är att kontakta oss antingen via formulär här på sidan eller ringa oss på telefon: 070-1751198. Vi ser fram emot att höra av från dig! 

Ta hjälp av oss på Rönnäs Rör!

Vi på Rönnäs Rör har över 25 års erfarenhet av VVS- och rörarbeten och är noggranna med att varje projekt blir ordentligt gjort. Vill du ha professionell VVS-service? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Våra recensioner på Rönnäs Rör

För oss är nöjda kunder ett fint kvitto på att vi gör ett bra jobb. Så när vi får så här fina recensioner så kan vi inte låta bli att dela med oss av dom! 
Recension från Maria Henriksson
Alltid ett trevligt bemötande och god service till bra pris. En kunnig rörmokare!
Maria Henriksson
S
Det var super! Fantastiskt trevlig karl och väl utfört arbete!
Stefan Dellemo
Recension från Joel Lager
Proffsigt och trevligt bemötande!
Joel Lager