Vi har certifierade VVS-montörer i Rättvik

Behöver du dra in nya vattenledningar, avlopp eller värmesystem kan du vända dig till vår professionella rörfirma som har certifierade VVS montörer i Rättvik. Då kan du vara trygg med att arbetet utförs på ett korrekt sätt och med godkänt material.

Ska du renovera ditt badrum, kök, tvättstuga eller behöver du dra nya vattenledningar och avloppsrör ska du alltid anlita en professionell rörfirma som har behöriga VVS montörer i Rättvik. Att själv utföra eller att anlita hantverkare utan behörighet för VVS-arbeten kan leda till att arbetet inte utförs enligt rådande branschregler. Därmed finns det en risk att det senare uppstår skador som kan bli kostnadskrävande att reparera samtidigt som försäkringsbolaget kan neka ersättning, då arbetet inte utförts av behörig rörmokare. Vill du vara säker på att arbetet utförs korrekt, kan du vända dig till oss på Rönnäs Rör som har certifierade VVS montörer i Rättvik med lång erfarenhet inom branschen. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med VVS-arbeten i Rättvik och Leksand med omnejd.

 

Installera VVS

När du ska utföra en renovering av ett våtrumsutrymme som exempelvis ett badrum, toalett, kök eller en tvättstuga bör du samtidigt passa på att byta ut dina gamla vattenledningar och avlopp. Dessa behöver normalt bytas vart 25:e år och då slipper du riva upp golv eller väggar redan några år efter renoveringen. Gamla vattenledningar och avloppsrör kan börja läcka i skarvar och därmed bidra till fuktskador, som inte alltid uppmärksammas i tid. Det kan leda till att det senare utvecklas mögel som kan bli en olägenhet för de som vistas i fastigheten.

 

Installera värmepump

Vill du sänka dina uppvärmningskostnader med upp till 80 % och samtidigt få ett behagligt inomhusklimat så är en installation av en värmepump ett mycket bra alternativ. Det finns flera olika värmesystem att välja mellan då du ska installera värmepump som bergvärme, luft/vatten och vatten/vatten. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om värmepumpar och kostnadsfri rådgivning inför ditt val av värmepump.

 

Kontakta oss för fri rådgivning

Rönnäs Rör har erfarna och yrkesutbildade rörmokare i Rättvik och Leksand med omnejd som kan åta sig alla typer av VVS-tjänster för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Ska du installera en värmepump, renovera badrum eller behöver du installera nya vattenledningar och avloppsrör ska du alltid anlita behörig VVS montör i Rättvik så arbetet utförs enligt gällande branschregler. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina VVS-installationer eller för att erhålla kostnadsfri rådgivning kring ditt VVS-projekt. Vi kan erbjuda dig trygga VVS-installationer i Dalarna till rättvisa priser.

Ta hjälp av oss på Rönnäs Rör!

Vi på Rönnäs Rör har över 25 års erfarenhet av VVS- och rörarbeten och är noggranna med att varje projekt blir ordentligt gjort. Vill du ha professionell VVS-service? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!