Ta hjälp av våra rörmokare för våtrumsrenovering i Leksand

Ska du genomföra en badrumsrenovering eller någon annan form av våtrumsrenovering ska du alltid anlita behöriga hantverkare. Du kan vända dig till oss som har duktiga, noggranna och certifierade rörmokare i Leksand som kan hjälpa dig med allt kring vatten, avlopp och värme.

Behöver du byta ut dina vattenledningar och avloppsrör eller har du planer på att renovera badrummet? Då behöver du vända dig till en rörfirma som har behöriga rörmokare i Leksand. Våra professionella rörmokare som är certifierade för arbete i våtrumsutrymmen utför arbetet korrekt, med godkänt material och utifrån gällande branschregler. Det borgar för att du slipper framtida skador som exempelvis vattenskador eller fuktskador om arbetet har utförts bristfälligt. Samtidigt får du även trygga garantier då du anlitar en seriös rörfirma. Du är välkommen att kontakta oss på Rönnäs Rör då du vill få arbetet utfört med ett förstklassigt resultat och till ett rättvist pris.

 

Våtrumsrenovering i Leksand

Att genomföra en våtrumsrenovering som exempelvis då du ska renovera ett badrum är ett omfattande arbete som kräver samarbete mellan ett flertal olika hantverksgrupper. Bland annat krävs att du anlitar snickare, elektriker, plattsättare, golvläggare, målare och rörmokare i Leksand & Rättvik. Vi är experter på allt inom VVS och kan hjälpa dig med stambyte, installationer av vatten och avlopp och värmegolv i samband med våtrumsrenovering. Vi samarbetar med många olika hantverksföretag vilket betyder att vi kan erbjuda dig en smidig helhetslösning då du ska utföra en våtrumsrenovering. Vi tar över ansvaret för att arbetet utförs av behöriga hantverkare, med rätt material och enligt gällande branschregler.

 

ROT-avdrag vid våtrumsrenovering

När du anlitar oss för dina VVS-installationer kan du använda dig av ROT-avdrag vilket innebär att du får göra ett skatteavdrag motsvarande 30 % av våra arbetskostnader. Kravet för ROT-avdrag är att du äger fastigheten, att fastigheten är äldre än 5 år och att du har betalat in minst motsvarande belopp i skatt. Vi gör ditt avdrag direkt på vår faktura så att du inte behöver ligga ute med några pengar. Samtidigt tar vi också hand om administrationen kring skatteavdraget. Du kan läsa mer om hur ROT-avdraget fungerar vid våtrumsrenovering på skatteverkets hemsida.

 

Kontakta våra rörmokare i Leksand-området för mer information

När du ska byta vatten, avlopp eller värmeinstallationer kan du vända dig till oss som är en professionell rörfirma som har erfarna och yrkesutbildade rörmokare i Rättvik. Vi utför både små som stora VVS-arbeten i Dalarna åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi kan åta oss alla typer av VVS-arbeten i samband med nybyggnation, ombyggnation eller då du ska utföra en våtrumsrenovering. Vi är också experter på värmeinstallationer som exempelvis värmepumpar och varmvattenberedare. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att erhålla tips och råd kring ditt projekt. 

Ta hjälp av oss på Rönnäs Rör!

Vi på Rönnäs Rör har över 25 års erfarenhet av VVS- och rörarbeten och är noggranna med att varje projekt blir ordentligt gjort. Vill du ha professionell VVS-service? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!