Om Rönnäs Rör

Om Rönnäs Rör

Ditt trygga val av rörmokare i Leksand & Rättvik med omnejd.

Rönnäs Rör är ditt trygga rörmokeri i Dalarna som har den perfekta lösningen för ditt behov av VVS. Våra skickliga VVS-montörer i Rättvik finns tillgängliga för såväl privatpersoner som företag.

Gedigen yrkeserfarenhet

Företaget Rönnäs Rör startades och bedrivs än idag av Roger Borggren som har över 40 år av erfarenhet inom VVS-branschen. Det kallar vi riktig yrkeserfarenhet! Genom att kombinera det med högt kvalitetsfokus, rättvisa priser och lojalitet mot kund, säkerställer vi att alla som anlitar oss blir nöjda på riktigt.

Brett utbud av tjänster

Något vi på Rönnäs Rör känner oss stolta över, är vårt breda utbud av högkvalitativa VVS-tjänster. Vi kan fixa reparation, byte och installation av allt från avlopp och reningsverk till värmepumpar, varmvattenberedare, golvvärme med mer. Våra Rörmokare i Rättvik och Leksand kan även installera vitvaror, genomföra stambyten och renovera våtrum.

Är du intresserad av att ta hjälp av oss? Dra dig inte för att kontakta oss redan idag - så hittar vi en lösning för dig!

Ta hjälp av oss på Rönnäs Rör!

Vi på Rönnäs Rör har över 25 års erfarenhet av VVS- och rörarbeten och är noggranna med att varje projekt blir ordentligt gjort. Vill du ha professionell VVS-service? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Ta hjälp av oss på Rönnäs Rör!

Boka möte

Här hittar du oss på webben