Låt våra rörmokare från Leksand hjälpa dig med din badrumsrenovering

När du ska genomföra en badrumsrenovering i Dalarna bör du anlita en rörmokare från Leksand som utför arbeten med din VVS. Här kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med vatten och avlopp i samband med att du ska renovera ditt badrum.

Ett av de vanligaste skälen till att man behöver genomföra en badrumsrenovering är för att det är dags att byta ut vattenledningar och avlopp då dessa har uppnått sin livslängd. I samband med detta behöver man öppna upp golv och väggar vilket kräver att man också sätter ny väggbeklädnad och lägger nytt golv. Då vill de flesta vanligtvis även passa på att byta ut sina gamla vitvaror till nya, moderna vitvaror. Om du vill få professionell hjälp av våra rörmokare från Leksand med vatten och avlopp i samband med din badrumsrenovering kan du kontakta oss på Rönnäs Rör AB.

 

Anlita våra rörmokare i Leksand för att renovera ditt badrum

Vid en badrumsrenovering krävs det vanligtvis ett omfattande arbete med att byta ut gamla vattenledningar och avlopp. Till att börja med kommer våra rörmokare i Leksand att riva ut alla gamla vattenrör och avloppsrör vilket sedan forslas iväg för återvinning enligt kommunens riktlinjer. Därefter drar vi in nya vattenledningar och avloppsrör enligt gällande branschregler och med godkänt material för maximal livslängd.

 

Efter att vi är klara med vårt arbete kan du sedan återställa ditt badrum genom att sätta nytt kakel, lägga golv, måla väggar och tak. När allt arbete med ditt badrum är klart så återkommer våra rörmokare från Leksand för att ansluta dina nya vitvaror till vatten- och avloppssystemet.

 

Vi kan hjälpa dig med att välja dina nya vitvaror för ditt badrum

Vill du få vår hjälp med att välja nya vitvaror för badrummet kan vi bistå med konsultation och inköp av vitvaror. Hos våra leverantörer finner du allt inom vitvaror som toalettstolar, handfat, badkar, duschkabin, bidé eller bubbelbadkar. Det är bara din fantasi och din budget som sätter gränser för dina val av vitvaror. Vi kan även erbjuda dig vattenbaserat värmegolv, både i ditt badrum men även för andra rum i din bostad.

 

Anlita våra rörmokare vid badrumsrenovering i Leksand

Rönnäs Rör är ett VVS företag som har rörmokare från Rättvik, Leksand och Siljan med omnejd som utför alla typer av tjänster inom VVS och värme åt privatpersoner och företag i Dalarnas län.

 

Om du vill få professionell hjälp med VVS eller värme då du ska renovera ditt badrum kan du använda vårt formulär på sidan för att boka ett kostnadsfritt möte. Då kan vi inspektera din VVS i badrummet, bistå med konsultation och därefter överlämna en offert med ett rättvist pris. 

Ta hjälp av oss på Rönnäs Rör!

Vi på Rönnäs Rör har över 25 års erfarenhet av VVS- och rörarbeten och är noggranna med att varje projekt blir ordentligt gjort. Vill du ha professionell VVS-service? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!