Våtrumsrenovering

Våtrumsrenovering

Ska du utföra en renovering i ett våtrumsutrymme som exempelvis ett badrum, toalett eller i ett kök ska du alltid anlita behöriga rörmokare för att dra vatten och avlopp. Om du utför arbetet själv eller anlitar hantverkare utan behörighet finns en risk att arbetet utförs fel eller med felaktigt material, vilket kan leda till framtida vattenskador eller fuktskador. Därför bör du alltid anlita behöriga rörmokare i Rättvik som vet hur arbetet ska utföras, använder godkänt material och som följer gällande branschregler. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med VVS då du ska renovera.

 

Våtrumsrenovering

I våtrumsutrymmen behöver vattenledningar och avloppsrör bytas ungefär vart 25:e år för att säkerställa att de inte spricker och bidrar till fuktskador. Ofta brukar detta ske i samband med en badrumsrenovering eller en köksrenovering. När du är i behov av professionella VVS-tjänster kan du vända dig till oss. Vi har utbildade och behöriga rörmokare i Rättvik som är specialister på alla typer av VVS-arbeten för både privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och industrier.

Ta hjälp av oss på Rönnäs Rör!

Vi på Rönnäs Rör har över 25 års erfarenhet av VVS- och rörarbeten och är noggranna med att varje projekt blir ordentligt gjort. Vill du ha professionell VVS-service? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!