VVS-installationer

VVS-installationer

När du ska installera nya vitvaror i badrum och kök eller då du ska installera ny värme i din fastighet kan du vända dig till oss som har 25 års erfarenhet inom VVS-installationer. Vi kan hjälpa dig med värmepumpsinstallationer, installation av vatten och avlopp, installation av vitvaror och allt annat inom VVS-installationer. Att installera vatten och avlopp kräver en behörig rörmokare som kan utföra arbetet korrekt och säkert så att det inte senare riskerar att uppstå fukt- eller vattenskador. Du är välkommen att kontakta oss för mer information då du behöver installera VVS.

 

Anlita behörig rörmokare i Leksand och Rättvik med omnejd

Våra rörmokare i Rättvik är yrkesutbildade, certifierade och har en lång erfarenhet inom branschen vilket borgar för att arbetet alltid utförs enligt gällande branschregler. Vi utför VVS-installationer åt företag, bostadsrättsföreningar, industrier och privatpersoner. Vi åtar oss också att hjälpa dig med köp av VVS-produkter och vitvaror i samband med VVS-installationer. Om du behöver installera vatten, avlopp eller värme kan du med trygg hand vända dig till oss som har professionella rörmokare i Rättvik. Vi vet hur arbetet ska utföras med förstklassigt resultat så att installationerna får maximal livslängd.

Ta hjälp av oss på Rönnäs Rör!

Vi på Rönnäs Rör har över 25 års erfarenhet av VVS- och rörarbeten och är noggranna med att varje projekt blir ordentligt gjort. Vill du ha professionell VVS-service? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!