VVS-reparationer

VVS-reparationer

Vattenledningar och avlopp brukar normalt ha en livslängd på cirka 25 år innan de behöver bytas ut, vilket ofta sker i samband med att man gör en våtrumsrenovering. Att byta avloppssystem kräver ofta att man får frilägga rör som finns under grunder, om fastigheten saknar källare, vilket kan vara ett omfattande arbete. Om det uppstår läckage på grund av en olycka eller att tidigare installationer varit felaktiga kan du vända dig till våra rörmokare i Leksand-Rättvik-området som kan hjälpa dig med reparationer av en mängd olika typer. För mer information om hur vi kan bistå dig med VVS-reparationer kan du kontakta oss.

 

VVS-tjänster i Rättvik och Leksand

Vi är en rörfirma som utför VVS-reparationer och VVS-installationer åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Dalarna. Våra skickliga och erfarna rörmokare i Rättvik har yrkesbevis och är behöriga att utföra alla typer av VVS-arbeten. Vi kan hjälpa dig dra in vatten och avlopp till nybyggnationer eller då du ska utföra renovering i våtrumsutrymmen. Vi åtar oss såväl större som mindre arbeten och samarbetar med flera andra hantverkare lokalt för att kunna erbjuda smidiga helhetslösningar för ditt projekt. Självklart lämnar vi också garantier på vårt arbete så att du kan vara trygg även efter att vi är klara. 

Ta hjälp av oss på Rönnäs Rör!

Vi på Rönnäs Rör har över 25 års erfarenhet av VVS- och rörarbeten och är noggranna med att varje projekt blir ordentligt gjort. Vill du ha professionell VVS-service? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!